fbpx

ALPHA-H Melting Moment Cleansing Balm

46.95

Alpha-H Melting Moment verwijdert make-up en vuil zonder je huid uit te drogen. De mix van oliën en antioxidanten zorgt voor een diepe reiniging, terwijl vitamine E de huidbarrière herstelt en verzacht. Perfect voor droge of gevoelige huid.

Combineer deze reiniging met de https://labellezabeauty.nl/product/alpha-h-balancing-cleanser/ om een dubbele reiniging te integreren in jouw avond routine.

Beschrijving

Alpha-H Melting Moment Cleansing Balm: De Alles-in-één Oplossing

Ervaar een zijdezachte balm-to-oil cleanser die alles doet: verwijdert make-up, vuil, talg en onzuiverheden zonder je huid uit te drogen. De Alpha-H Melting Moment Cleansing Balm zorgt voor een diep gereinigde en gevoede huid in één enkele stap!

Krachtige Mix van Olieën

De unieke formule van de Alpha-H Cleansing Balm bevat druivenpit-, sinaasappel- en yuzu-olie, wat zorgt voor een diepe reiniging zonder de huid te strippen. Samen met vitamine E en antioxidanten helpt het de huidbarrière te herstellen, waardoor je huid gezond en stralend blijft

Watervrij en pH-Neutraal

Dankzij de volledig watervrije formule blijft de pH-waarde van je huid in balans, waardoor je geen aparte tonic of lotion meer nodig hebt. Dit maakt de Cleansing Balm ideaal voor droge, gevoelige of geïrriteerde huidtypen.

Veelzijdige Toepassingen

Hier zijn enkele extra tips voor het gebruik van de Alpha-H Melting Moment Cleansing Balm:

  • Gebruik het als een voedend masker voor extreem droge of gevoelige huid.
  • Breng het aan op droge, gebarsten lippen of droge plekken op knieën of ellebogen voor onmiddellijke verlichting.
  • Het kan zelfs door mannen worden gebruikt als scheercrème of aftershave balsem.

Vanwege de dikke textuur komt de Cleansing Balm in een handige pot. Voeg dit veelzijdige product toe aan je huidverzorgingsroutine en geniet van een zachtere, gezondere huid!

Inhoud: 90 gram.

Sothys summer chic

Deze stijlvolle tas is niet alleen functioneel, maar ook modieus met een zomers plantenmotief en praktische details zoals een binnenzak met rits. Het Sothys Paris logo voegt een vleugje luxe toe, waardoor het de perfecte aanvulling is op elke garderobe. Trakteer je moeder – of jezelf – op dit prachtige cadeau, ideaal voor een dagje uit

*Gratis bij een bestelling van €175,- aan Sothys producten!