fbpx

Permanente make-up

Wie wil dat nou niet? Iedere dag voor de spiegel staan en je ziet er altijd verzorgd uit!

Dat is het doel van permanente make-up. Je kan bij mij terecht voor diverse soorten permanente make-up. 1 van mijn grootste passies. Ik volg ieder jaar dan ook diverse masterclasses in Nederland van nationale maar vooral internationale specialisten. De kennis vanuit het buitenland is geweldig en loopt vaak een stapje verder dan hier in Nederland. In dit vak ben je nooit uitgeleerd!

Permanente make-up

Mijn doel met permanente make-up is dat het er altijd natuurlijk en verzorgd er uit ziet. Je hoeft dan ook niet te verwachten dat je met een XL eyeliner of heftige wenkbrauwen de deur uit gaat. Permanente make-up vervaagd ook met de jaren. Dit komt omdat de technieken steeds beter en mooier worden. Dit in combinatie met mooier en betere inkt substanties. Je zult dit (vooral bij wenkbrauwen) dus ieder jaar of 2 jaar, afhankelijk van jouw huid, moeten opfrissen met een touch up. Dan blijft jouw permanente make-up mooi en natuurlijk!

Be your own kind of beautiful.

Is het voor iedereen geschikt?

Permanente make-up is voor iedereen geschikt, maar wel afhankelijk van medicatie of andere problemen. Hiervoor plan ik ook altijd een intake gesprek (mag ook telefonisch!). Tijdens een intake nemen wij alles wat betreft PMU met je door. Tijdens zo’n intake bespreken we ook jouw wensen en kan jij al je vragen stellen.

Wist jij dat een intake gratis en vrijblijvend is?

Wenkbrauwen:

Powderbrows /Natural Shading / Ombre brows

Deze behandeling kent meerdere namen en dat komt omdat deze techniek zeer populair is. En ook zeker mijn voorkeur heeft. Powderbrows zorgt voor een zachte schaduw/poeder techniek waarmee de complete wenkbrauw mee word ingevuld. Dat invullen kan op meerdere manieren. Een verloop van licht naar donker. Een verloop van licht naar donker met een luchtige bovenkant maar je kan ook je complete wenkbrauw iets meer aanzetten. Alles kan naar wens met deze prachtige techniek!

Hairstrokes:

Hairstroke techniek, ook wel haartjes techniek, zorgt voor een natuurlijke maar niet volle wenkbrauw. Doormiddel van de hairstroke techniek kan je met een flinterdunne naald de gehele wenkbrauw invullen maar ook gedeeltes opvullen. Dit is eventueel ook een optie als je een litteken in je wenkbrauw hebt.

Combinatie techniek/4D Techniek:

Bij de combinatie techniek wordt de voorkant van de wenkbrauw opgevuld met hairstrokes waarna deze rustig overlopen in een powderbrows techniek.

Bij de 4D techniek word de gehele wenkbrauw met hairstrokes opgevuld en wordt daaroverheen nog een powderbrow techniek geplaats. Dit gebeurd meestal ook met 2 kleuren pigment.

Eyeliner:

Infralash / Normale eyeliner:

Bij een infralash wordt de eyeliner puur en alleen smal tussen de wimperrand geplaatst. Dit zorgt er voor dat je wimpers voller lijken en je oogopslag verbeterd.  Een normale eyeliner wordt iets breder gezet dan een infralash. Let op! Ik zet geen XL eyeliners. Dit wordt op lange termijn niet mooi en daar sta ik niet achter als bedrijf zijnde.

Soft Liner:

Een prachtige techniek voor diegene die iets meer eyeliner willen. Deze techniek heb ik in juli 2022 mogen leren van de Oekraïense Olha. Een geweldige training. Met deze  techniek maak je een eyeliner met lichte wing. Vanuit deze wing schaduw je de eyeliner in tot ongeveer de helft van je oog. Een natuurlijke maar mooie eyeliner is het resultaat!

Designed eyeliner:

Designed eyeliner betekend eigenlijk een eyeliner met een lichte wing er aan. Een eyeliner met heftige wing zal ik nooit tatoeëren. Een designed eyeliner kan een liftend effect geven aan je ogen.

Eyeliner:

Lipliner:

De lipliner wordt steeds minder populair maar kan nog steeds wel geboekt worden. Bij een lipliner zorg je er voor dat de lipcontour strakker wordt door te werken met een kleur die past bij je eigen lipteint.

Lip blush:

Bij de lipblush worden je lippen volledig gepigmenteerd. Maar wordt er wel van buiten naar binnen in een soort ombre effect gewerkt. Dit geneest heel natuurlijk maar zorgt net voor dat extra effect op je lippen.

Full lips:

De lipstick effect techniek. De lippen worden volledig gepigmenteerd in een gelijke kleur. Vaak wordt er bij deze techniek ook met andere pigmenten gewerkt die iets meer kleur afgeven. Kan ook een prachtige techniek zijn met mooie nude kleuren. Geneest heel natuurlijk!

PMU resultaten:

Veel gestelde vragen PMu:

Twijfel jij nog over PMU?

Plan gratis en vrijblijvend een intake gesprek! PMU kan echt natuurlijk gezet worden en het is mijn expertise om dat aan jou over te dragen en te laten zien. Door mijn ruime ervaring en kennis op nationaal en internationaal gebied ben je bij La Belleza op het juiste adres! Heb je nog vragen of wil je graag geheelde resultaten zien? Schroom niet om mij een whatsapp bericht te sturen.

Ontvang tips & tricks

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Bij de eerste aankoop in onze webshop ontvang je namelijk 10% korting!

Wees op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en advies