fbpx

Over Danielle

Schoonheidsspecialist

Ik ben Daniëlle en al ruim 8 jaar een specialist in dit geweldige vak. Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialist, kampte ik zelf enorm met een huidprobleem. Namelijk Acne. Door diverse behandelingen, voedingspatroon aanpassen en andere producten te gebruiken, bleek mijn huid zich steeds beter te voelen. En daar is mijn passie begonnen. Ik probeer ieder jaar meerdere trainingen en masterclasses te volgen. Op gebied van huid maar ook permanente make-up. Je kan niet verwachten dat je beter wordt, zonder er iets voor te doen.

Beauty salon

Be your own kind of beautiful.

La Belleza Schoonheidsinstituut is dé plek waar je terecht kunt voor ontspanning, zichtbare huidverbetering en permanente make-up.

Mijn grootste passie is de huid. De gezondheid van onze huid is namelijk zeer bepalend voor hoe we ons voelen. (Vroegtijdige) huidveroudering, acne of een doffe en simpelweg minder ‘mooie’ huid maken ons onzeker. De huid is het eerste wat mensen aan ons zien en is daarmee een belangrijk visitekaartje. Net zoals een nieuwe garderobe ons doet stralen, zorgt een gezonde en egale huid voor een zelfverzekerd en fijn gevoel.

Be your own kind of beautiful.

Mijn missie

Het is mijn doel om jouw huid zichtbaar en effectief te verbeteren, door middel van kwalitatieve behandelingen en producten. Ontspanning mag daarbij natuurlijk niet ontbreken; zodra je plaats neemt in de verwarmde behandelstoel ervaar je een directe verlichting en ultieme ontspanning.  Permanente make-up is een fantastische aanvulling op de huidverbeterende behandelingen in mijn salon. Met permanente make-up wordt de natuurlijke schoonheid geaccentueerd, voor een verzorgd uiterlijk, ongeacht het tijdstip of je bezigheden. Door het continu blijven volgen van trainingen en masterclasses over de huid, permanente make-up en make-up, houd ik mijn kennis hoog.

In het instituut wordt gewerkt met het prachtige en zeer luxe merk Sothys.

Interesse gewekt?

La Belleza

Met ruim 8 jaar ervaring ben je op het juiste adres. Heb je vragen, ben je nieuwsgierig of wil je eens kennis maken? Neem gerust contact met ons op! Samen kijken wij naar de beste oplossing en jouw skincare routine.

Ontvang tips & tricks

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Bij de eerste aankoop in onze webshop ontvang je namelijk 10% korting!

Wees op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en advies