fbpx

Skinbooster PRX-T33

Een nieuwe behandel methode met direct zichtbaar resultaat en zonder naalden. Ziet uw huid er droog, dof en vermoeid uit? De PRX-T33 Skin Booster is een nieuw, unieke formule en behandelmethode met een volledige andere werking dan de standaard peelings of algemene boosters. Bedoelt om de structuur en conditie van de huid snel en langdurig te verbeteren. Het geeft uw huid direct een ongekende bio-revitalisatie (herstellende oppepper) zonder uw huid te beschadigen.

Skinbooster behandeling

Al na 1 behandeling ziet u resultaat en krijgt uw huid meer volume, voelt gladder, steviger en helpt Skin Boost de natuurlijke glans van de huid te herstellen, waardoor deze wordt voorzien van een prachtige glow. Wie wil dat nou niet?

Be your own kind of beautiful.

Wat is skinbooster PRX-T33?

Skin Boost geeft uw huid een directe boost, revitaliseert de huid van binnenuit en is een natuurlijke anti-aging behandeling. Het geheim ligt in een unieke samenstelling door Thrichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur te combineren met H202 (waterstofperoxide) op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA heeft een exfoliërende werking en stimuleert de papillaire dermis, activeert de vorming van fibroblasten en groeifactoren die het verouderingsproces in de huid vertragen. De H202 (waterstofperoxide) verhoogt de reactie en effect op de werking van het TCA. De stoffen zijn aangepast in de juiste sterkte, zodat zij in staat zijn te kunnen samenwerken op celniveau.

Het TCA en H202 serum passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken zo de verschillende diepere huidlagen. De huid krijgt hierdoor een intense boost (schokeffect). De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl de H202 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageen vezels en vertraagd het verouderingsproces.

Behandel­plan:

1. Reiniging van de huid

Desinfectie met een pre-solution om losse dode huidcellen, talg, vet en vuil van de huid te verwijderen

2. Tijdens de behandeling

Aanbrengen van het PRX-T33 booster serum op het behandelgebied, deze wordt in de huid gemasseerd. Nadat de 1e laag is ingetrokken, worden er nieuwe lagen aangebracht. Tijdens deze behandeling kan een prikkelende sensatie worden ervaren. Na het aanbrengen van de verschillende lagen, volgt er een na reiniging en zal de behandeling met een crème worden afgesloten.

3. Na de behandeling

Uw huid ziet er direct na de behandeling direct fris en stralend uit. De dagen na de behandeling ziet u dat uw huid voller is, lijntjes minder zichtbaar zijn en oogt de huid gezond en stralend.

Wat zijn de voordelen?

Voor wie is de skinbooster?

Voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandeling wil ondergaan en volumeverlies en doffe teint wil aanpakken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van het resultaat wat jij behalen wilt. Na 1 behandeling is er al zichtbaar resultaat. Wil je next level gaan, dan zijn er minimaal 3 behandelingen nodig.

Wat is het resultaat van de skinbooster PRX-T33?

Welke behandel­mogelijkheden zijn er?

Losse behandeling

Losse behandeling van de PRX kan bestaan uit alleen het gezicht, gezicht en hals of gezicht, hals en decolleté. Na 1 behandeling is een duidelijke verbetering van de huidkwaliteit. 

Kuur­behandeling

Kuurbehandeling van de PRX tussen de 3 en 6 behandelingen. Oneffenheden zijn verminderd of verdwenen. U merkt een verstrakking van de huidcontouren.

PRX gecombineerd met micro­needling

Door middel van microneedling zorg je ervoor dat de PRX letterlijk in de huid terecht komt en dieper zijn werking zal doen. Deze behandeling zul je dus iets meer gaan voelen.

Deze behandeling kan ook in kuurverband geboekt worden!

Veelgestelde vragen:

 • Jonger dan 18 jaar
 • Zwangerschap en bij borstvoeding
 • Allergie op koijnezuur, overgevoeligheid voor geneesmiddelen
 • Melanomen, Kwaadaardige moedervlekken, Kanker, specifiek huidkanker tot 5 jaar na genezen verklaring
 • Actieve Herpes (koorts lip), lupus, Aids, HIV
 • Actieve zweer, schimmels (virale) infectie, psoriasis, eczeem, uitslag of geïrriteerde huid in het te behandelen gebied
 • Zonverbrande huid, extreem gevoelige huid, open wondjes, zeer actieve
 • Bepaalde auto-immuunziekten, stofwisselingsziekte
 • Diabetes, tenzij deze onder controle is
 • Tijdens gebruik van hydro-cortison, roaccutane (vitamine A-derivaat tijdens anti-acne behandeling) isotretinoïne of retinoiden gebruik (korter dan 6 maand geleden)
 • Verhoogde gevoeligheid voor licht en/of door medicijngebruik (bv antibiotica/st. janskruid), altijd in overleg met arts
 • Botox of fillers tot 3 weken na injecteren
 •  

Dit is afhankelijk van het resultaat wat jij behalen wilt. Na 1 behandeling is er al zichtbaar resultaat. Wil je next level gaan, dan zijn er minimaal 3 behandelingen nodig. 

Nee. De Huid kan rood en warm worden en u ervaart een prikkeling in de huid.

 • Kom met een gereinigde huid naar de salon
 • Geen intensieve peelings 48 uur voor de PRX behandeling
 • Heeft u een koortslip dan behandel ik u niet en dient u de afspraak te verzetten.
 • Niet scheren/harsen op de dag van behandeling i.v.m. irritatie. Doe dit zo nodig 48 uur van tevoren.
 • Bij wijziging van medicatie of ziekte wil ik graag voorafgaand aan de behandeling op de hoogte worden gebracht. Sommige medicatie maakt de huid gevoeliger en kwetsbaar.
 •  

Na de behandeling krijg je van mij sachets mee voor ongeveer een week. Deze producten zorgen er voor dat de behandeling nog door kan werken dieper in de huid.

Interesse gekregen?

Plan dan nu je afspraak in via onderstaande link.

Ontvang tips & tricks

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Bij de eerste aankoop in onze webshop ontvang je namelijk 10% korting!

Wees op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en advies