fbpx

Sothys Jeunesse

105 min

Sothys Jeunesse behandeling

Deze behandeling met efficiënte werkstoffen gaat zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels en huidververslapping tegen. Geeft onmiddellijk een zichtbaar en voelbaar resultaat. Het geanvanceerde onderzoek van Sothys heeft het Tri-complex ontwikkeld dat 2 plantaardige actieve bestanddelen (Saffraan en Sofora) combineert met peptiden van de laatste generatie. De actieve bestanddelen zorgen voor verjonging en verdediging tegen oxidatieve stress en de gevolgen daarvan.

 

Be your own kind of beautiful.

Verloop van de behandeling

De “Jeunesse” behandeling geeft vulling aan de lederhuid waardoor de opperhuid er weer gezond uitziet. Een behandeling tegen veroudering die de huid glad maakt en een liftend effect geeft.

De Behandeling bestaat uit 5 behandeletappes maar uit 8 specifieke formules. Een dubbele peeling, diverse massages volgens de Digi-Esthétique methode en afsluitend 3 diverse maskers. De behandeling wordt afgesloten met een serum en crème aangepast aan de huid.

Kan deze behandeling in kuurverband geboekt worden?

Absoluut! De slogan van deze behandeling is ‘ Win tot 6 jaar in 3 behandelingen!’

3 kuurbehandelingen in 3 weken is de perfecte verjongingskuur voor jouw huid.

Massage Digi-Esthétique

Het paradepaardje van het merk, Digi-Esthétique, is een massagetechniek die speciaal is ontwikkeld door en voor schoonheidstherapeuten, om behandelingen en opname van actieve ingrediënten te optimaliseren. Digi-Esthétique combineert acupressuur en modelleringstechnieken uit oosterse en westerse culturen.

Interesse gekregen?

Boek dan een afspraak via onderstaande button. 

Ontvang tips & tricks

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Bij de eerste aankoop in onze webshop ontvang je namelijk 10% korting!

Wees op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en advies