fbpx

Onze merken

Over Sothys:

Sothys, een wereld van sensualiteit en emotie die getuigt van een verregaand raffinement, een mythische naam die symbool staat voor uitmuntendheid en prestige in schoonheidsinstituten en spa’s in de vier windstreken.

Het merk Sotyhs

Welkom in de wereld van Sothys.

Al meer dan 60 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie. “La Maison Sothys”, een ultragespecialiseerde signatuur, onderscheidt zich sinds de oprichting van het huis door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie, en profileert zich als een erkende houder van een avant-gardistische esthetische expertise.

Ze ligt aan de grondslag van de Digi-Esthétique®, een exclusieve modelleringsmethode die, in combinatie met de fundamentele inbreng van de estheticiennes, het schoonheidsinstituut weet op te tillen naar het niveau van een onvergetelijke zintuiglijke beleving.

Les Jardins Sothys:

Op 4Ha grond is in 2007 een beschermde plantenomgeving Les Jardins Sothys ontwikkeld. Deze omgeving versterkt de plantenwereld, zij zijn de bron van inspiratie en creatie van de cosmetische producten van Sothys. De Filosofie is gewijd aan schoonheid, cosmetica en welzijn.

Onderzoek en ontwikkeling staan centraal in de prioriteiten van de Sothys Groep.

De ontwikkeling van merkproducten wordt toevertrouwd aan een team van apothekers en biochemici binnen het Soredec-laboratorium, een dochteronderneming van de Groep.

Het productiecentrum van de Sothys Group is uitgerust met de modernste apparatuur en voldoet aan de eisen van Good Manufacturing Practices. Het heeft de goedkeuring verkregen van de Franse gezondheidsautoriteiten (AFSSAPS) en voldoet aan de normen van de farmaceutische industrie.

De Groep is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd, certificeringen die de beste kwaliteit van de producten van haar drie merken garanderen en haar inzet voor het milieu bevestigen.

Sothys summer chic

Deze stijlvolle tas is niet alleen functioneel, maar ook modieus met een zomers plantenmotief en praktische details zoals een binnenzak met rits. Het Sothys Paris logo voegt een vleugje luxe toe, waardoor het de perfecte aanvulling is op elke garderobe. Trakteer je moeder – of jezelf – op dit prachtige cadeau, ideaal voor een dagje uit

*Gratis bij een bestelling van €125,- aan Sothys producten!