fbpx

Sothys Hydra4

105 min

Sothys Hydra4 behandeling

Ontdek een nieuwe professionele intensieve behandeling en vier producten voor thuisgebruik om onmiddellijke, langdurige hydratatie te bieden door synergetische werking. Een nieuwe high-performance jeugdoplossing omdat een goed gehydrateerde huid er zichtbaar jonger uitziet en beter met het verstrijken van de tijd omgaat.

4 Bronnen Hyaluronzuur

Op basis van de laatste geavanceerde onderzoeken onthult Sothys nu zijn nieuwe hydraterende assortiment. Een echte concentratie van innovatie om diep in de huid te werken, dit nieuwe programma combineert, afhankelijk van het product, 4 bronnen van hyaluronzuur en 2 gepatenteerde actieve ingrediënten afgeleid van Sothys Advanced Research.

Be your own kind of beautiful.

De behandeling

De absolute hydratatie-oplossing met 6 behandelingfasen om de huid te verkoelen, hydrateren en voller te maken, waardoor de jeugdigheid wordt vernieuwd. 

Het paradepaardje van het merk, Digi-Esthétique, is een massagetechniek die speciaal is ontwikkeld door en voor schoonheidstherapeuten, om behandelingen en opname van actieve ingrediënten te optimaliseren. Digi-Esthétique combineert acupressuur en modelleringstechnieken uit oosterse en westerse culturen.

De voordelen van de Hydra4 behandeling:

Kan deze behandeling ook in kuurverband geboekt worden?

Jazeker! 3 tot 4 behandelingen in 1 maand wordt er aangeraden als je deze behandeling in kuurverband wil boeken.

Interesse gekregen?

Boek dan een afspraak via onderstaande button.