fbpx

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retour voorwaarden


Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat je toch niet tevreden bent met je aankoop. Gelukkig heb je altijd 14 dagen bedenktijd en kunnen de producten binnen die tijd geretourneerd worden.

Bij het terugsturen van de producten zijn een aantal punten van belang:

  • Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.
  • Wanneer je ervoor kiest de producten terug te sturen, moeten de producten met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.

 

Om gebruik te maken van het retourproces, kan je het retourformulier gebruiken die te vinden is op onze website. Vul dit formulier volledig in en stuur dit samen met de producten naar: La Belleza, Strandweg 85, 9164KA Buren, Ameland of mail het volledig ingevulde formulier naar info@labellezabeauty.nl

 

  • Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst van de producten in goede orde.
  • Let op: de producten mogen niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moeten in de originele verpakking zitten.
  • De kosten voor het retour sturen zijn te allen tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren je om het pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan ook verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).
  • Mocht je het product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product voor eigen rekening zijn.
  • Producten mogen ook op de fysieke locatie van La Belleza geretourneerd worden. Dit alleen in overleg.

 

Terugbetaling

Als de retourzending en terugbetaling zijn verwerkt ontvang je een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen 14 dagen terugbetaald worden op de rekening van je oorspronkelijke betalingsmethode. De terug storting vindt plaats op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen.

 

Ik ben niet tevreden over de werking van de producten die ik heb gekocht, wat moet ik nu doen?

Ben je niet tevreden over de werking van je producten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Samen kunnen we bekijken wat een mogelijke reden of oorzaak kan zijn en zoeken we naar een passende oplossing. We zijn bereikbaar op 06-55853408, per whatsapp of per mail (info@labellezabeauty.nl)

Sothys summer chic

Deze stijlvolle tas is niet alleen functioneel, maar ook modieus met een zomers plantenmotief en praktische details zoals een binnenzak met rits. Het Sothys Paris logo voegt een vleugje luxe toe, waardoor het de perfecte aanvulling is op elke garderobe. Trakteer je moeder – of jezelf – op dit prachtige cadeau, ideaal voor een dagje uit

*Gratis bij een bestelling van €125,- aan Sothys producten!