fbpx

Fine Line Tattoo

Sinds December 2022 kan je bij ons terrecht voor Fine line tattoo’s!

Wat is Fine line tattoo?

Een fine line tattoo is heel simpel gezegd een tatoeage die is gezet met een fijne dunne naald en lijntjes. De tattoo kan bestaan uit alleen fijne lijnen maar er kan ook gebruikt gemaakt worden van zachte en sterkere schaduw lijnen. Hiermee creëer je een mooi contrast in het lijnwerk van de tattoo. De lijnen kunnen recht maar ook gebogen zijn in een zeer dunne lijn met enkele naald.

Het uiteindelijke resultaat is dus ook een hele fijne zachte tattoo met eventueel hele mooie details.

Be your own kind of beautiful.

Wat kan er allemaal met fine line?

Deze techniek leent zich perfect voor minimalistische afbeeldingen, teksten, namen en scherpe afbeeldingen. Maar ook echt fantastisch bij diverse bloemstukken, dieren en andere gedetailleerde afbeeldingen.

Ik heb een idee, kan dit getatoeëerd worden?

Alle tatoeages moeten eerst met mij in overleg bekeken worden of dit haalbaar is of niet. Soms moet er aan een ontwerp, een aanpassing gedaan worden. Dit kost tijd.

Ik wil mijn tatoeage in kleur.

Kleuren zijn op dit moment nog niet mijn specialiteit maar ik ga hier zeker mee experimenten. Resultaten hierin zijn te vinden op mijn socials!

Wat zijn de kosten?

De kosten verschillen maar het startbedrag is vanaf €75,-. Prijzen zijn altijd in overleg en zijn ook afhankelijk van de grootte van de tattoo. Heb je vragen hierover? Neem gerust contact met mij op!

Fineline resultaten:

Interesse gekregen?

Heb je vragen, ben je nieuwsgierig of wil je eens kennis maken? Neem gerust contact met ons op! Samen kijken wij naar de beste oplossing.

Ontvang tips & tricks

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Bij de eerste aankoop in onze webshop ontvang je namelijk 10% korting!

Wees op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en advies