SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN LA BELLEZA

Het Franse cosmeticamerk Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk. Elk huidtype en/of huidprobleem is verzekerd van een specifieke instituutbehandeling en bij bijna alle Sothys behandelingen is een extra lange nek-, schouder- en decolletémassage standaard inbegrepen

Alle behandelingen worden afgestemd op de behoefte van jouw huid. Tijdens je bezoek analyseer ik de huid en bespreken wij samen welke behandeling het mooiste resultaat geeft.

GEEF EEN BEHANDELING CADEAU!

Met de cadeaubon van La Belleza geef je een geweldige schoonheidsbehandeling cadeau aan een vriend(in), familielid of collega. De schoonheidsbonnen zijn een origineel cadeau, zowel om te krijgen als om te geven.

Sothys Hydra 3HA

Drievoudige hydratatie.
Innovatief programma voor optimale hydratatie. Beschermt de huid tegen vochtverlies en voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid.

Sothys Jeunesse

Verjongende behandeling
Intensief verjongend programma met efficiënte werkstoffen en massagetechnieken die zichtbare huidveroudering tegengaan. Onmiddellijk voelbaar en vooral zichtbaar resultaat!

Sothys Premium Secret

Intens voedende  en verjongende behandeling.
Een unieke anti-aging behandeling met een onvergetelijk moment van welzijn en diepe ontspanning. De huid voelt glad en gevoed aan direct na de behandeling.

Mesotherapie

Hyaluronzuur verjongende needling behandeling
Behandeling waarbij fruitzuur wordt gebruikt om de huid voor te bereiden op het hyaluronzuur. Door middel van kleine ronddraaiende naaldjes wordt het hyaluronzuur diep in de huid gebracht. 

Seizoensbehandeling

Frisse verleiding 2 x per jaar
Behandeling gebaseerd op het seizoen. In het voorjaar krijgt je huid haar glans en veerkracht terug. In het najaar staat comfort en ultieme voeding in het teken van de behandeling.

Sothys Ovale Parfait Decolleté en hals behandeling 

Verstrakkende behandeling voor hals en decolleté
Professionele behandeling voor de wangen, kaaklijn, hals en decolleté. Werkt verstevigend en gladmakend. Gegarandeerd resultaat na één behandeling. Is ook in combinatie met een gezichtsbehandeling te boeken.

Sothys Homme

Behandeling voor de man
Professionele behandeling speciaal voor de man om de huid een boost te geven en te ontgiften.

Sothys Yeux

Speciale treatment voor de ogen
Zichtbaar bestrijden van donkere kringen, wallen en rimpels. Direct resultaat, vermindert veroudering en vermoeidheid. Is ook in combinatie met een gezichtsbehandeling te boeken.

Sothys SPA behandeling 

Voor de overgevoelige huid
Een gezichtsbehandeling voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Een serie op basis van Spa Marie-Henriette afkomstig uit de bronnen van de Belgische Ardennen. Zonder geur en kleurstoffen en hypoallergeen. Kalmeert en geeft de huid weer een comfortabel gevoel.