LICHAAMSBEHANDELINGEN

Je gezondheid bepaalt voor een groot gedeelte hoe je je voelt. La Belleza Schoonheidsinstituut biedt twee verschillende lichaamsbehandelingen aan, die zorgen voor ultieme ontspanning, welbehagen en intensieve verzorging van lichaam en geest. De producten van Sothys geuren rijkelijk, waardoor zintuigen worden geprikkeld en de geest ontspant.

Klassieke massage 30 min

De klassieke massage is een ontspanningsmassage met rustige en lange strijkingen. De massage draagt bij aan een betere doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Het stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en helpt perfect om te ontspannen en stress los te laten. Dit is dan ook de ideale massage voor mensen met een druk leven die even tot rust willen komen.

Sothys Hanakasumi 75 min

Een unieke behandeling, geïnspireerd op Japanse rituelen. Door de kersenbloesem en lotusgeuren word je meegenomen in een heerlijke reis van ontspanning en ultieme luxe. Deze massage geeft je een gevoel van opluchting en elimineert stress.

Het gehele lichaam krijgt een enzymatische peeling, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de bloedcirculatie gestimuleerd. De massage wordt uitgevoerd met verwarmde sheaboter. Na de behandeling voel je je verlicht, met een zachte en stralende huid als resultaat.