fbpx

Sothys Detox-Energie

105 min

Laad uw huid op met nieuwe energie

Vervuiling is een vorm van omgevingsstress voor je huid waar we in het dagelijkse leven niet omheen kunnen. Dit wordt dan ook  beschouwd als 1 van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering.

De Detox energie behandeling van Sothys is om de huid een nieuw leven in te blazen. Het helpt haar beschermen tegen alle omstandigheden van schadelijke effecten van omgevingsstress.

Be your own kind of beautiful.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Is jouw huid grauw, dof of bleek als gevolg van stress, ziekte, energie of slaap tekort? Dan is deze behandeling perfect voor jouw huid. De behandeling geeft jouw huid een energie boost en herstelt de natuurlijke teint van de huid.

Wat doet de behandeling?

Het doel van de behandeling is om de energie in de cellen te herstellen door de huid te beschermen tegen vervuiling. De behandeling bestaat uit een Enzymatische peeling, diverse serums en maskers. Dit gecombineerd met energie herstellende massages volgens de Digi-Esthétique methode.

Kan de behandeling ook in kuurverband?

De behandeling is voor ieder huidtype geschikt en een aanrader als je voor het eerst in de salon komt.

Ja! Bij deze behandeling geldt net als bij de andere Sothys behandelingen, 3 x in 3 weken is perfect. Wat ook een super combinatie is, is dat je 3 behandelingen van Sothys combineert als kuurverband. Dit gaat als volgt:

1e week: Hydra4

2e week: Detox-Energie

3e week: Detox-Energie

 

Of:

 

1e week: Hydra4

2e week: Detox-energie

3e week: Jeunesse

Interesse gekregen?

Boek dan een afspraak via onderstaande button. 

Ontvang tips & tricks

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Bij de eerste aankoop in onze webshop ontvang je namelijk 10% korting!

Wees op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en advies