OVER LA BELLEZA SCHOONHEIDSINSTITUUT

La Belleza Schoonheidsinstituut is dé plek waar je terecht kunt voor ontspanning, zichtbare huidverbetering en permanente make-up.

Mijn grootste passie is de huid. De gezondheid van onze huid is namelijk zeer bepalend voor hoe we ons voelen. (Vroegtijdige) huidveroudering, acne of een doffe en simpelweg minder ‘mooie’ huid maken ons onzeker. De huid is het eerste wat mensen aan ons zien en is daarmee een belangrijk visitekaartje. Net zoals een nieuwe garderobe ons doet stralen, zorgt een gezonde en egale huid voor een zelfverzekerd en fijn gevoel.

Het is mijn doel om jouw huid zichtbaar en effectief te verbeteren, door middel van kwalitatieve behandelingen en producten. Ontspanning mag daarbij natuurlijk niet ontbreken; zodra je plaats neemt in de verwarmde behandelstoel ervaar je een directe verlichting en ultieme ontspanning

Permanente make-up is een fantastische aanvulling op de huidverbeterende behandelingen in mijn salon. Met permanente make-up wordt de natuurlijke schoonheid geaccentueerd, voor een verzorgd uiterlijk, ongeacht het tijdstip of je bezigheden.

Door het continu blijven volgen van trainingen en masterclasses over de huid, permanente make-up en make-up, houd ik mijn kennis hoog.

In het instituut wordt gewerkt met het prachtige en zeer luxe merk Sothys.

GEEF EEN BEHANDELING CADEAU!

Met de cadeaubon van La Belleza geef je een geweldige schoonheidsbehandeling cadeau aan een vriend(in), familielid of collega. De schoonheidsbonnen zijn een origineel cadeau, zowel om te krijgen als om te geven.