PERMANENTE MAKE-UP

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag. Bij La Belleza Schoonheidsinstituut kun je terecht voor permanente make-up van de wenkbrauwen, lipliner en eyeliner. La Belleza is GGD-goedgekeurd en door mijn jarenlange ervaring in het zetten van PMU, ben je verzekerd van een natuurlijk en mooi resultaat en een veilige behandeling.

ALTIJD EEN VERZORGD UITERLIJK, DAG & NACHT!

EYELINER

Permanente make-up Eyeliner

Een permanente eyeliner is dé uitkomst wanneer je iedere dag met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen. De eyeliner wordt zowel onder als boven gezet, met een strakke lijn die niet uit kan lopen. Je ogen worden geaccentueerd, voor een sensuele en prachtige oogopslag.

LIPLINER

Permanente make-up lipliner

Mooie en volle lippen zijn het toppunt van vrouwelijkheid. Met permanente make-up van de lippen wordt de natuurlijke liplijn geaccentueerd, maar het is ook mogelijk om deze desgewenst te corrigeren. Je kunt kiezen voor alleen de lipliner of het volledig laten pigmenteren van de lippen (full lips).

WENKBRAUWEN

Permanente make-up wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor de uitstraling. Wanneer je niet tevreden bent over de vorm, kleur of volheid van je eigen wenkbrauwen, is PMU ideaal. Je kunt kiezen voor de volgende technieken: schaduw, hairstroke, ombre of 4D. Welke techniek voor jou het beste is, bespreken we tijdens het intakegesprek.