NIEUWS

Vanaf eind maart de nieuwe seizoensbehandeling die rijk is aan zomerse ingrediënten. Framboos verstevigt de huid, terwijl zwarte bessen de huid voeden. Ontspan en geniet van deze behandeling! Dit gecombineerd met 3 fantastische thuis producten. Onder andere een Gel reiniging, een 2 in 1 masker en peeling en een body sorbet.

Een nieuw seizoen, een nieuwe look! ÉTÉ BALINAIS is de naam van de nieuwe make-upcollectie van Sothys. Hou jij ook zo van deze natuurlijke tinten? Verkrijgbaar vanaf eind maart!

NIEUW! De geweldige detox-energie behandeling. Deze unieke Détox-Energie-behandeling voor het gezicht is geschikt voor alle huidtypen die wel een oppepper kunnen gebruiken. De behandeling geeft een natuurlijke boost van energie, zorgt voor een heldere teint en biedt weerstand tegen de invloeden van stress en vervuiling op de huid.  De werkstoffen van biologische Ginseng, een extract van biologische vlierbessen en ontgiftende peptiden stellen de huid in staat zich te herstellen van vervuiling . Gecombineerd met de doelgerichte massagegrepen van de Digi-Esthetique, een speciale massagetechniek gemaakt voor Sothys, geniet u van een ultieme huidverbeterende, revitaliserende en ontspannen behandeling.

Weer een nieuwe certificaat behaald wat betreft Permanente make-up. Designed eyeliner. Super strak inclusief wing (groot of klein naar keus)

GEEF EEN BEHANDELING CADEAU!

Met de cadeaubon van La Belleza geef je een geweldige schoonheidsbehandeling cadeau aan een vriend(in), familielid of collega. De schoonheidsbonnen zijn een origineel cadeau, zowel om te krijgen als om te geven.